02 iunie, 2009

Happy ending ?!

Am vazut acu cateva zile un film interesant, despre o iubire la prima vedere, dar care dureaza 10 ani desi cei doi sunt despartiti in acest timp.

Ma gandeam daca exista asa ceva intre noi, ma gandeam daca mai exista iubire pura intre oameni, daca doua persoane se pot iubi si se pot vedea doar unul pe celalalt in lumea asta agitata?

Mai poti oare sa iubesti cu adevarat?
Sa i te daruiesti intru totul? Sa uiti de tine, de toti din jurul tau si sa il vezi doar pe el? Sa iti rupi o bucatica din inima pentru a-l lasa sa plece, ca sa ii fie bine, desi tu ramai goala pe dinauntru?

Poti renunta la egoismul innascut care il ai si sa gandesti pentru doi?

Mai exista acea iubire pentru care a-i face orice, a-i innota marea intreaga sau a-i traversa desertul intreg doar pentru a-i vedea zambetul si atat? Doar sa il vezi zambind si eventual o imbratisare, sa ii simti caldura sufleteasca si trupeasca, fara alte cuvinte, alte gesturi sau mangaieri..

Daca exista, atunci unde e?

Mai poti oare sa iubesti o persoana asa cum e ea, cu tot egoismul si rautatea ce sunt in natura umana, cu toate defectele ei..si totusi sa ii vezi parca doar calitatile?

Ma intreb oare daca mai exista happy ending? Povestile de iubire de zi cu zi, de ani de zile, mai au happy ending, sau raman in cenusa amintirii, luata de vant o data cu timpul? Incep si se termina cu "a fost o data.." ?!

Mai poti visa la clipa cand te strange in brate si te simti de parca acolo e locul tau din totdeauna, de parca bratele lui sunt facute special pentru a te face pe tine sa te simti ocrotita? Cand ii simti respiratia calda langa pieptul tau sau cand ii vezi privirea ce te face sa te simti unica?

Mai ai putere sa visezi la momentul in care simti ca lumea dispare si ca esti doar tu si el, ca e doar al tau si tu esti doar a lui?


Astept..inca astept raspunsurile..